NAG bijeenkomsten 2022

Woensdag 2 november 2022:
In november maakten we weer tijd voor een Masterclass: Lawaaibeheersing. Voor deze masterclass waren sprekers uitgenodigd vanuit de universiteiten, opleidingen en instituten om de achtergrond en toepassingen van lawaaibeheersing te belichten, maar ook vanuit de sector infrabeheer om de beleidsmatige kant van de rol als lawaaibeheerser toe te lichten. Een terugblik met long abstracts volgt z.s.m. Organisatie: Dick en Casper.

Woensdag 12 oktober 2022:
Deel 2 van de lezingendag over Akoestiek in openbare ruimte organiseerden we wederom samen met de NVBV. In 2021 vond deel 1 van dit tweeluik plaats en deze stond toen in het teken van akoestiek in de openbare binnenruimte. In deze lezing, deel 2 van het tweeluik, lag de nadruk op de akoestiek in de buitenruimte. Een terugblik met long abstracts volgt z.s.m. Organisatie: Ellen Moerman en Erik Roelofsen. Locatie: Vondel CS in Amsterdam.

21 september 2022:
Op deze lezingendag over Akoestische innovaties stonden nieuwe ontwikkelingen in de akoestische wereld centraal, zowel qua producten als methodes, meetapparatuur en modelleringstechnieken. Een terugblik met de long abstracts vind je hier.

29 juni 2022:
Deze Young NAG bijeenkomst mikte vooral op jonge akoestici en had als doel elkaar (beter) te leren kennen. Een terugblik met de presentaties vind je hier.

6 april 2022:
Het thema van deze ALV en lezingendag was ‘elkaar (weer) ontmoeten en inspiratie opdoen’. Om dit laatste kracht bij te zetten, hadden we een bijzondere spreker uitgenodigd: Henkjan Honing, hoogleraar muziekcognitie. Daarnaast waren er 4 NAG leden die een lezing hebben gehouden. Een terugblik met de long abstracts vind je hier.