Aankondiging: ICSV30 in Amsterdam

Het International Institute of Acoustics and Vibration (IIAV) en het Nederlands Akoestisch Genootschap (NAG) zijn verheugd wetenschappers en ingenieurs van over de hele wereld uit te nodigen om het 30e International Congress on Sound and Vibration (ICSV30) van 7-11 juli 2024 in Amsterdam bij te wonen. Dit congres is een toonaangevend evenement op het gebied van akoestiek en trillingen, en biedt een belangrijke gelegenheid voor wetenschappers en ingenieurs om hun nieuwste onderzoeksresultaten te delen en ideeën uit te wisselen over theorieën, technologieën en toepassingen op deze gebieden . Het congres zal een breed scala aan technische artikelen van hoog niveau van over de hele wereld bevatten. Tijdens de plenaire lezingen zullen sprekers recente ontwikkelingen in belangrijke onderwerpen binnen geluid en trillingen presenteren en zal er ruimte zijn voor discussies over toekomstige trends. Meer informatie vindt u hier.

Meer nieuws