Aankondiging: Lezingendag elektroakoestiek

Op dinsdag 3 oktober verzorgt het NAG, in samenwerking met de Audio Engineering Society NL (AES-NL) een lezingendag met als thema elektroakoestiek. Het wordt een interessante dag, op een inspirerende locatie in het midden van Nederland. Bent u als akoesticus ook geïnteresseerd in:

  • Omnidirectionele geluidsbronnen,
  • De werking van Dolby Atmos en bioscoopgeluid,
  • Immersive sound,
  • De werking en ontwikkelingen op het gebied van MEMS-microfoons,
  • Hoe een geluidsversterker werkt,
  • Waar je op moet letten bij het ontwerpen van een luidspreker,

zet dan dinsdag 3 oktober a.s. alvast in uw agenda! Het programma en de exacte locatie maken we spoedig bekend.

Wij willen u er ook alvast op attenderen dat op woensdag 25 oktober a.s. er een lezingendag plaats zal vinden met als onderwerp akoestiek en gezondheid. Deze lezingendag wordt door het NAG georganiseerd. Meer informatie hierover volgt nog.

Meer nieuws